Toen en nu

Toen en nu: vanaf het Burgemeesterhuis

  • Hits: 3159

Vanaf het Burgemeesterhuis 1966:

De foto’s vanaf huize (Burgemeester) Havermans zijn in de periode 1966 1967 gemaakt.

Deze foto is waarschijnlijk gemaakt in oktober 1966 tijdens de Pannerdense kermis toen koning Nol Wezendonk HG zoon gepresenteerd werd bij de burgemeester.

Vanaf het voormalig Burgemeestershuis 2011:

Ook een foto gemaakt vanaf de grond zodat het voormalige bedrijfspand van HG Wezendonk nog te herkennen is.

En een foto vanaf het dak gemaakt maar nu de andere kant op 1966:

De Aerdtsestraat met aan de overzijde geen woningbouw maar fruitteelt. Tevens is linksboven nog net een gedeelte te zien van het "Watergebouw". Deze is tegenwoordig in gebruik als woning.

En een foto vanaf het dak gemaakt maar nu de andere kant op 2011:

En de zelfde situatie maar dan in 2011.

En een foto vanaf het dak aan de achterzijde Burgemeesterwoning 1966 - 1967:

Blik vanaf het dak met links een gedeelte van de St Aloysiusschool en woning hoofd van de school. De kerk en rechts daarvan het Gemeentehuis van de gemeente Pannerden.

En een foto vanaf het dak aan de achterzijde voormalige Burgemeesterwoning 2011:

De huidige situatie. Lekker groen! Rechts (het gebouw met de groene gevel) is de "Cirkel". Dit is een voormalige sporthal die omgebouwd is tot een multifunctioneel gebouw. Op de oude foto is te zien dat de sporthal destijds nog niet gebouwd was. Geheel rechtsboven ziet u het voormalige huis van dokter Vonk. Tegenwoordig bewoond en gedeeltelijk in gebruik als "Winkeltje" van PIT. Foto's 2011 gemaakt door Hugo van den Bogaard.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!