Toen en nu

Toen en nu: vanaf het Burgemeesterhuis

  • Hits: 3103

Vanaf het Burgemeesterhuis 1966:

De foto’s vanaf huize (Burgemeester) Havermans zijn in de periode 1966 1967 gemaakt.

Deze foto is waarschijnlijk gemaakt in oktober 1966 tijdens de Pannerdense kermis toen koning Nol Wezendonk HG zoon gepresenteerd werd bij de burgemeester.

Vanaf het voormalig Burgemeestershuis 2011:

Ook een foto gemaakt vanaf de grond zodat het voormalige bedrijfspand van HG Wezendonk nog te herkennen is.

En een foto vanaf het dak gemaakt maar nu de andere kant op 1966:

De Aerdtsestraat met aan de overzijde geen woningbouw maar fruitteelt. Tevens is linksboven nog net een gedeelte te zien van het "Watergebouw". Deze is tegenwoordig in gebruik als woning.

En een foto vanaf het dak gemaakt maar nu de andere kant op 2011:

En de zelfde situatie maar dan in 2011.

En een foto vanaf het dak aan de achterzijde Burgemeesterwoning 1966 - 1967:

Blik vanaf het dak met links een gedeelte van de St Aloysiusschool en woning hoofd van de school. De kerk en rechts daarvan het Gemeentehuis van de gemeente Pannerden.

En een foto vanaf het dak aan de achterzijde voormalige Burgemeesterwoning 2011:

De huidige situatie. Lekker groen! Rechts (het gebouw met de groene gevel) is de "Cirkel". Dit is een voormalige sporthal die omgebouwd is tot een multifunctioneel gebouw. Op de oude foto is te zien dat de sporthal destijds nog niet gebouwd was. Geheel rechtsboven ziet u het voormalige huis van dokter Vonk. Tegenwoordig bewoond en gedeeltelijk in gebruik als "Winkeltje" van PIT. Foto's 2011 gemaakt door Hugo van den Bogaard.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!