Bibliotheek Servicepunt Pannerden

Bieb: Bibliotheek Wise App

  • Hits: 1967

Regel met de Bibliotheek Wise app (gratis) jouw bibliotheekzaken wanneer je maar wilt!

Overal en altijd toegang tot de Bibliotheek. Er is een nieuwe App 'de Bibliotheek' beschikbaar voor leden van de Bibliotheek Liemers. Deze App is een extra service. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het op tijd inleveren van uw materialen.

De app is te gebruiken door diegenen die lid zijn van een openbare bibliotheek in Nederland. Meer informatie over de deelnemende bibliotheken vind je op http://www.bicatwise.com/app/. Of start de app en maak een keuze uit het overzicht van de deelnemende bibliotheken.

Je kunt vervolgens gebruik maken van de faciliteiten zoals u ook gewend bent in de catalogus en in Mijn Menu bij uw bibliotheek:

  • Wat heb ik thuis? Verlengen: In één oogopslag zien wat je allemaal thuis heeft en wanneer dit weer ingeleverd moet worden.
  • Zoeken in de catalogus: Alle zoekopties uit de reguliere catalogus zijn beschikbaar: titel, auteur, onderwerp, woorden, series etc; naar jeugdboeken, e-books etc.
  • Aanwinsten, leesadvies, ratings: Lastig om te kiezen? Je wordt geholpen met aanwinstenoverzichten, (persoonlijke) lees- en luisteradviezen of door te zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd.
  • Gegevens beheren: Zelf jouw gegevens beheren: gebruikersnaam, wachtwoord, mailadres, de wijze waarop je berichten van de bibliotheek wilt ontvangen, maar ook jouw reserveringen en verlanglijst. Inbox en push-berichten houden je op de hoogte van de laatste stand van zaken.
Joomla Social by OrdaSoft!

 

liemers logo bibliotheek  Servicepunt Pannerden

 


 

Contactgegevens

Adres

Claudius Civilisstraat 3, 6911AW PANNERDEN

  Telefoon 0316-202005
  E-mail info@debibliotheekliemers.nl
  Website www.debibliotheekliemers.nl
   

De bibliotheek is nu ook te volgen op Instagram en Pinterest.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, volg ons op de sociale media Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Openingstijden

maandag : 13:30 - 17:00 uur. Vanaf 1 juni: 14:00 - 15:30 uur.
  dinsdag : gesloten
  woensdag : 09:30 - 12:00 uur en 13:30 - 17:00 uur
  donderdag : 09:30 - 12:00 uur
  vrijdag : gesloten
  zaterdag : 11:00 - 14:00 uur
  zondag
: gesloten
     
Afwijkende openingstijden  

Geen

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!