Bieb: Bibliotheek Wise App

Regel met de Bibliotheek Wise app (gratis) jouw bibliotheekzaken wanneer je maar wilt!

Overal en altijd toegang tot de Bibliotheek. Er is een nieuwe App 'de Bibliotheek' beschikbaar voor leden van de Bibliotheek Liemers. Deze App is een extra service. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het op tijd inleveren van uw materialen.

De app is te gebruiken door diegenen die lid zijn van een openbare bibliotheek in Nederland. Meer informatie over de deelnemende bibliotheken vind je op http://www.bicatwise.com/app/. Of start de app en maak een keuze uit het overzicht van de deelnemende bibliotheken.

Je kunt vervolgens gebruik maken van de faciliteiten zoals u ook gewend bent in de catalogus en in Mijn Menu bij uw bibliotheek:

  • Wat heb ik thuis? Verlengen: In één oogopslag zien wat je allemaal thuis heeft en wanneer dit weer ingeleverd moet worden.
  • Zoeken in de catalogus: Alle zoekopties uit de reguliere catalogus zijn beschikbaar: titel, auteur, onderwerp, woorden, series etc; naar jeugdboeken, e-books etc.
  • Aanwinsten, leesadvies, ratings: Lastig om te kiezen? Je wordt geholpen met aanwinstenoverzichten, (persoonlijke) lees- en luisteradviezen of door te zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd.
  • Gegevens beheren: Zelf jouw gegevens beheren: gebruikersnaam, wachtwoord, mailadres, de wijze waarop je berichten van de bibliotheek wilt ontvangen, maar ook jouw reserveringen en verlanglijst. Inbox en push-berichten houden je op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.