Bibliotheek Servicepunt Pannerden

De bibliotheek brengt boeken bij je thuis

  • Hits: 2338

BezorgdienstBezorgdienst van Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers
Lees je graag, maar ben je aan huis gebonden door ouderdom, (tijdelijke) handicap of langdurige ziekte en daardoor niet in staat de bibliotheek te bezoeken? Dan is er voor jou de dienst Boek aan Huis, een service van Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers!

Romans, literatuur, luisterboeken, boeken met grote letters, hobby- en fotoboeken, boeken over de streek maar ook tijdschriften en vakbladen komen door Boek aan Huis ook voor jou weer binnen handbereik.

Tijdens een kennismakingsgesprek worden jouw boekwensen geïnventariseerd en nadere afspraken gemaakt m.b.t. bezorgen en ophalen. Hierna word je elke 3-4 weken bezocht door een enthousiaste vrijwilliger die een nieuwe collectie boeken, luisterboeken, cd’s en tijdschriften voor je meeneemt en weer ophaalt. Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers biedt deze service gratis aan bij jouw bibliotheekabonnement.

Naast deze bezorgdienst voor leners van de bibliotheek is het ook voor instellingen mogelijk een collectie op maat te lenen. In overleg bekijken wij wat mogelijk is in jouw specifieke situatie. De kosten van een huurcollectie op maat voor instellingen zijn afhankelijk van de wensen.

Heb je interesse in de dienst Boek aan Huis, ken je iemand die hiervan gebruik zou willen maken, wil je jezelf als vrijwilliger inzetten voor deze service óf wil je informatie over een op maat gemaakte huurcollectie voor jouw instelling, bel 0316 – 52 38 19 of mail naar info@debibliotheekliemers.nl.

Joomla Social by OrdaSoft!

 

liemers logo bibliotheek  Servicepunt Pannerden

 


 

Contactgegevens

Adres

Claudius Civilisstraat 3, 6911AW PANNERDEN

  Telefoon 0316-202005
  E-mail info@debibliotheekliemers.nl
  Website www.debibliotheekliemers.nl
   

De bibliotheek is nu ook te volgen op Instagram en Pinterest.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, volg ons op de sociale media Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Openingstijden

maandag : 13:30 - 17:00 uur. Vanaf 1 juni: 14:00 - 15:30 uur.
  dinsdag : gesloten
  woensdag : 09:30 - 12:00 uur en 13:30 - 17:00 uur
  donderdag : 09:30 - 12:00 uur
  vrijdag : gesloten
  zaterdag : 11:00 - 14:00 uur
  zondag
: gesloten
     
Afwijkende openingstijden  

Geen

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!