De bibliotheek brengt boeken bij je thuis

BezorgdienstBezorgdienst van Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers
Lees je graag, maar ben je aan huis gebonden door ouderdom, (tijdelijke) handicap of langdurige ziekte en daardoor niet in staat de bibliotheek te bezoeken? Dan is er voor jou de dienst Boek aan Huis, een service van Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers!

Romans, literatuur, luisterboeken, boeken met grote letters, hobby- en fotoboeken, boeken over de streek maar ook tijdschriften en vakbladen komen door Boek aan Huis ook voor jou weer binnen handbereik.

Tijdens een kennismakingsgesprek worden jouw boekwensen geïnventariseerd en nadere afspraken gemaakt m.b.t. bezorgen en ophalen. Hierna word je elke 3-4 weken bezocht door een enthousiaste vrijwilliger die een nieuwe collectie boeken, luisterboeken, cd’s en tijdschriften voor je meeneemt en weer ophaalt. Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers biedt deze service gratis aan bij jouw bibliotheekabonnement.

Naast deze bezorgdienst voor leners van de bibliotheek is het ook voor instellingen mogelijk een collectie op maat te lenen. In overleg bekijken wij wat mogelijk is in jouw specifieke situatie. De kosten van een huurcollectie op maat voor instellingen zijn afhankelijk van de wensen.

Heb je interesse in de dienst Boek aan Huis, ken je iemand die hiervan gebruik zou willen maken, wil je jezelf als vrijwilliger inzetten voor deze service óf wil je informatie over een op maat gemaakte huurcollectie voor jouw instelling, bel 0316 – 52 38 19 of mail naar info@debibliotheekliemers.nl.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.