Bieb: Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers introduceert maandabonnement

Lekker lezen in de vakantie!

Veel mensen grijpen de zomerperiode aan om weer eens flink bij te lezen. Een heerlijke ontspannende bezigheid in je vrije tijd. Voor de mensen die wel gebruik willen maken van de enorme collectie van de bibliotheek maar niet direct een jaarabonnement willen nemen introduceert de bibliotheek nu iets speciaals, namelijk een maandabonnement!

Per maand betaal je slechts € 4,50 en vervolgen...s kun je gebruik maken van de boeken, e-books, cd’s, dvd’s, luisterboeken en tijdschriften van de bibliotheek. En heb je minder tijd om te lezen, dan is het abonnement maandelijks opzegbaar. Dus: maak je vakantie nòg completer en maak gebruik van de vele mogelijkheden van Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers. Via de website, www.debibliotheekliemers.nl kun je je aanmelden. Zodra je de lenerspas hebt ontvangen kun je direct je favoriete boeken lenen.

Heb je al een lenerspas en wil je overstappen naar het maandabonnement? Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@debibliotheekliemers.nl

lekker lezen

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.