Presentatie-avond Dorpsraad goed bezocht.

 {besps}11_dorpsraad/info_avond{/besps}

Op woensdag 25 maart was het de aftrap voor de dorpsraad in oprichting. In de Pannerd werd een presentatie gehouden over het hoe en wat van de Dorpsraad. Op deze avond mochten wij in totaal 120 bezoeker verwelkomen. Tijdens deze avond werden de bezoekers te woord gestaan door burgemeester Mark Slinkman en de “wethouder van Pannerden” Belinda Elfrink.

Maar het meest aan het woord waren de bewoners zelf. Zij konden tijdens een interactieve sessie hun ideeën, vragen, opmerkingen, frustraties of zorgen delen bij een aantal thema groepen. Deze thema groepen waren Zorg & Welzijn, Verkeer & Veiligheid, Wonen & Werk, Algemeen en een open thema. Door middel van een post-it kon men zijn of haar gedachte plaatsen bij een van deze thema’s. Voor de Dorpsraad in oprichting zijn dit uitstekende handvatten die men gaat inventariseren en prioriteren.
Al met al een succesvolle avond waarbij een ding duidelijk is: een Dorpsraad moet er zijn!

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen in de Dorpsraad of wellicht in een van de op te richten commissies? Stuur dan uw motivatie naar dorpsraad@pannerden.info en beschrijf daarin wat uw kernkwaliteiten zijn. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

dorpsraad pannerdenlogo

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.