Huisvesting & Wonen

Dorpsraad: Nieuwjaarsvegen en vuurwerkzak

  • Hits: 2251

De gemeente organiseert weer het Nieuwjaarsvegen.

Bij de bezorging van de Rijnwaarden Post op 21 december wordt de speciale vuurwerkzak meegeleverd, zodat iedereen mee kan doen met het nieuwjaarsvegen. Zo zorgen we er samen voor dat na het afsteken van vuurwerk rondom de jaarwisseling alles weer netjes wordt opgeruimd. We roepen iedereen op 1 januari om 12:00 gezellig te gaan nieuwjaarsvegen!

Verzamel alleen vuurwerkafval gescheiden in de speciale vuurwerkzak. Voor iedere ingeleverde volle vuurwerkzak ontvang je € 1,-. De volle vuurwerkzakken kunnen worden ingeleverd op 4 of 7 januari bij het aanbiedstation aan de Halve Maan 20a te Lobith. De aanwijzigingen voor het veilig verzamelen en inleveren van het vuurwerkafval zijn beschreven op de vuurwerkzak.

Ook samen aan de slag met je buren? Meld je schoonmaakactie aan op www.supportervanschoon.nl. Wij vinden het ontzettend leuk om te zien hoe het nieuwjaarsvegen verloopt. Deel foto’s en filmpjes met via Facebook en Twitter met de hashtag #Nieuwjaarsvegen. Je maakt kans op vermelding van je verhaal op website van supporter van schoon!

nv2016 svs cover

Joomla Social by OrdaSoft!

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449