Zin in een “anders dan anders” wandeling?

Download de Belevingsroute rondom Fort Pannerden!Het ruim 150 jaar oude Fort Pannerden ligt midden in de ruige natuur van de Klompenwaard nabij het splitsingspunt van Rijn en Waal.
Vanwege de coronamaatregelen kan het fort helaas nog niet van binnen worden bezocht.

Maar u kan het fort, haar geschiedenis en de omgeving wel op een andere manier beleven!
Daarom bieden wij u een “anders dan anders” wandeling aan die start op de brug van het fort en voert door de ruige natuur rondom. Door middel van een route boekje met wetenswaardigheden wordt u van plek naar plek geleid. Uw blik en andere zintuigen worden telkens gericht op een ander stukje fort, uiterwaard, water, flora en de fauna. U wordt heel wat wijzer. Er zitten ook leuke opdrachten in, die maken dat de wandeling interessant is voor jong en oud. Denk aan het zoeken van sporen van wild, het vinden van eeuwen oude stenen en die herkennen etc. Afstand: ca. 1,5 km; duur: ca. 1 uur.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden?
U kunt het routeboekje gratis downloaden van de website van Fort Pannerden onder de knop https://fortpannerden.eu/evenementen/belevingsroute-rond-fort-pannerden/
Bij de ingang van het fort hangt ook een flyer waarmee u het boekje via een QR code kan scannen.

Veel plezier!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.