Nieuwe banken in de Klompenwaard.

bank klompenwaard 1063x1050bank klompenwaard1 1050x1050
Raboclubsupport actie levert drie banken op
Op woensdag 17 maart heeft Staatsbosbeheer samen met Fort Pannerden drie banken geplaatst langs de Waaldijk richting Fort Pannerden. Op drie unieke locaties krijgt u een doorkijk in de Klompenwaard, met aan de linkerkant uitzicht op het Pannerdensch Kanaal en aan de rechterkant de Waal. Goede plekken om tijdens een wandeling of fietstocht even uit te rusten en van de natuur te genieten.
De nieuwe banken zorgen voor een rustpunt tijdens een wandeling door de Klompenwaard. Dat is bijvoorbeeld ideaal tijdens de ‘Belevingsroute’. Ga even zitten en pak het routeboekje erbij. Je leest welke dieren er in de Klompenwaard voorkomen of kunt een bijzondere steen die je gevonden hebt terugzoeken aan de hand van de foto’s in het boekje. Wie weet heb je wel een vuursteen of witte kwarts gevonden.
De plaatsing van de banken zou niet mogelijk geweest zijn zonder de inwoners van de gemeente Lingewaard. Zij hebben vol overtuiging op dit project gestemd binnen de Raboclubsupport actie. Staatsbosbeheer en Fort Pannerden wil iedereen die dit project gesteund heeft van harte bedanken en we hopen dat u geniet van het resultaat!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.