College van B&W brengt carnavalsnummer ‘Iessel en Olde Rien’ uit

poldermennekes

De carnaval staat voor de deur. Van zaterdag 18 februari t/m dinsdag 21 februari barst in onze gemeente het carnavalsfeest weer los. Het college van B&W van de gemeente Zevenaar laat het feest niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan. Onder de naam ‘De Poldermennekes’ is het carnavalsnummer ‘Iessel en Olde Rien’ geproduceerd. Het nummer (met bijbehorende videoclip) is vanaf vandaag te beluisteren via www.zevenaar.nl en de social media kanalen van de gemeente. Liefhebbers kunnen het nummer eerdaags downloaden via Spotify.
Iessel en Olde Rien
In het carnavalsnummer ‘Iessel en Olde Rien’ worden, op een ludieke manier, alle twaalf de kernen van de gemeente bezongen. Van Herwen tot Angerlo en van Lobith tot Zevenaar. Het liedje wordt grotendeels in het dialect gezongen. Het nummer is geschreven door burgemeester Lucien van Riswijk. Zevenaarders Barth Glasbergen en Jan Willem Lamers hebben het liedje opgenomen en de videoclip is gemaakt door Sjoerd Geurts.
De Poldermennekes
Als artiestennaam is gekozen voor de carnavaleske naam ‘De Poldermennekes. Het nummer gaat namelijk over de polder en in het werk van de collegeleden moet er dagelijks gepolderd worden.
Spotify
Het carnavalsnummer van ‘De Poldermennekes’ is te beluisteren via www.zevenaar.nl en via de social media kanalen van de gemeente: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Liefhebbers, zoals inwoners en carnavalsverenigingen, kunnen het nummer vandaag of morgen gratis downloaden via Spotify.

Videoclip: de videoclip ‘Iessel en Olde Rien’ is te bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=YsoZ6ZLw2dQ

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.