Multimediale Rondvaart de Rijn Verhaalt!

Logo TWR

Altijd al willen weten wat er al varende op de Rijn te beleven is? Dan moet je zeker mee met de rondvaart op zaterdag 21 juni. Want dan organiseert de stichting Recreatie & Toerisme Rijnwaarden in samenwerking met Rederij Witjes een leuke en informatieve rondvaart op de Rijn. Tijdens deze 2 uur durende prachtige rondvaart komt u aan de hand van oude en nieuwe filmfragmenten, foto's en leuke (streek)verhalen van alles te weten over dit bijzondere gebied rondom de Rijn, van verleden tot heden!

Tijdens de rondvaart wordt een lekker kopje koffie geschonken met daarbij een vers plakje cake. Deze rondvaart is een erg leuk alternatief als u dit gebied eens beter wilt leren kennen. De boot vertrekt om 11:00 uur en om 14:00 uur vanaf de steiger van rederij Witjes aan de Europakade 3b in Tolkamer. U wordt verzocht 10 minuten voor de tijd aanwezig te zijn. De kosten voor deze speciale rondvaart bedragen € 10,00 p.p. incl. koffie & cake.Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via de website www.gelderseiland.nl of bij het Toeristisch Informatiecentrum in Tolkamer tel. 0316-769024.

Kijk voor meer informatie over deze leuke rondvaart of onze andere activiteiten ook op www.gelderseiland.nl.

2014-06 DeRijnVerhaalt foto

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.