SVPSC - Wij gaan door - ook met de kaartavonden

450472058Doordat enkele bestuursleden van de supportersvereniging de laatste jaren zijn gestopt, zijn er bestuursvacatures ontstaan. Aangezien deze nog niet zijn opgevuld zijn er enkele belangrijke zaken de laatste jaren in het slop geraakt, zoals o.a. contributie inning. Het Bestuur biedt daar haar oprechte excuses voor aan. In het nieuwe seizoen zal er weer langs de deur gegaan worden om contributie op te halen op basis van oude lijsten. Hopelijk blijft u of wordt u lid.

Ter ondersteuning en organisatie van de kaartavonden zijn Ruud Raasing, Theo Hafkamp, John Kummeling en Michiel Aarntzen bereid gevonden om het bestuur te ondersteunen.

Op vrijdag 13 Mei a.s. zal de laatste kaartavond zijn van het seizoen 2015 – 2016. Legt u graag een kaartje, kom dan eens langs om mee te spelen en/of sfeer te proeven. Locatie: Kantine van de Pauwengaard. Inschrijvingen vanaf 19:30 uur. Aanvang kaartavond: 20:00 uur. Er wordt in drie disciplines gekaart te weten: Jokeren, Solo kaarten en klaverjassen.

We zien u graag op vrijdag 13 Mei 2015 rond de klok van 19:30 uur. Tot dan.

Het bestuur S.V.P.S.C.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.