Welkom in digitaal Pannerden
Welkom beste bezoeker...

Welkom beste bezoeker...

Wat fijn dat u onze website bezoekt!

Pannerden is

Pannerden is "springlevend".

Een rustig dorpje met voldoende activiteiten!

Betrokkenheid...

Betrokkenheid...

Actief betrokken met het welzijn via de Dorpsraad!

Fietsen!

Fietsen!

In de Gelderse Poort...

Mooie contouren...

Mooie contouren...

In een prachtig landschap!

Welkom beste bezoeker.

Pannerden heet u van harte welkom en leuk dat u onze website bezoekt. Deze website is voor en door Pannerden, wat betekent dat de inhoud door de inwoners zelf aangeleverd kan worden. Hiermee bieden wij een platform om Pannerden digitaal op de kaart te zetten. Van Geschiedenis tot en met aankomende Activiteiten. U vindt het hier allemaal terug. Dus schroom niet en mail naar pannerden.info met uw nieuws, activiteiten en achtergrondinformatie.

En dat doen wij inmiddels al weer meer dan 13 jaar! Op 20 juni 2010 werden de eerste stappen gezet door middel van het registeren van de domein naam pannerden.info. Dat was de eerste stap om Pannerden positief en digitaal op de kaart te zetten. En dankzij de ondersteuning van PIT kunnen wij dit voort blijven zetten.

Zevenaar Post? Check! Gemeente nieuws? Check! Posters? Check!...Oh ja... Pannerden.info? Ook Check? Gratis publiceren van alle activiteiten en evenementen. Door velen dagelijks gelezen en artikelen tevens gedeeld via Facebook. Zo'n kans laat je toch niet liggen? Toch? De Beheerders

Facebook.

Wilt u ons volgen ga dan naar onze facebook pagina Pannerden.info en klik op vind ik leuk. Nieuwe meldingen op facebook over onze website kunt u dan ook via social media volgen.

iCagenda - Calendar

Spreuk van de week in Pannerden:

 

 

 

 

Gasten en vis blijven maar 3 dagen fris.

Piet Benning

Ook een spreuk van de week?

info@pannerden.info

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.